Aanmelden

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid zal als online congres doorgaan op donderdag 1 april. Je kunt je hieronder aanmelden voor de online editie.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Ben je lid van een van onze media partners? Dan ontvang je €50 korting! Aangezien we omgaan naar een online congres, mag iedere deelnemer 2 collega’s gratis laten registeren. De 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie mogen gratis deelnemen. Normaliter krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting.

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon.
Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl