Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatieveiligheid?

De ontwikkelingen op het gebied van informatieveiligheid volgen elkaar snel op en hebben grote invloed op de werkwijze van organisaties, zeker wanneer ze veel persoonsgegevens in beheer hebben. Het plaatst leiders iedere dag voor nieuwe uitdagingen en keuzes. Waar begeeft u organistaie zich in de race? Zit u nog aan het stuur? Of wordt u ingehaald door organisaties om u heen? Het zijn uitdagende tijden om het stuur recht te houden! Onze participanten helpen u om grip te krijgen op de informatieveiligheid van uw organisatie.

Het Jaarcongres Informatieveiligheid in de Overheid wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een kijkje in de keuken van GRC- en ISMS-tooling
Tijdens sessie B1 wordt er een kijkje in de keuken gegeven op het gebied van GRC- en ISMS-tooling met onder andere Recourse, Key2Control en SEP. Uit recent onderzoek van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP) blijkt een groot deel van de overheidsorganisaties gebruik te willen gaan maken van GRC- en of ISMS-tooling. Om u als bezoeker een goed beeld te geven over welke tools er zijn en wat deze diverse tools uw organisatie kunnen bieden, worden, onder leiding van CIP, de meest genoemde tooling-aanbieders aan u voorgesteld. Tijdens dit panel zullen onder andere SEP, Key2Control en Recourse door middel van korte pitches een introductie geven over hun tooling waarna er ruimte is voor uw vragen.

Bekijk hier het volledige programma!

Over Informatieveiligheid in de Overheid
Tijdens deze 4e editie gaan we in op de volgende vraagstukken:
Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Hoe staat het met de BIO? Hoe bevorder je cyberveilig gedrag? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Meld u aan met 3 personen voor slechts € 442,50-.

OVERZICHT NIEUWS