Call for Papers

Heeft u een inspirerende praktijkcase op het gebied van informatieveiligheid en bent u werkzaam in de overheid? Stuur deze in!
De 3e editie van Informatieveiligheid in de Overheid vindt plaats op donderdag 14 maart 2019  in het Spant te Bussum. We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op informatieveiligheid in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien dan hier voor 3 december aanstaande uw voorstel in.

CKC Seminars beoordeelt alle voorstellen op inhoud en samenhang met de thema’s. Uiterlijk 1 janurai hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan donderdag 14 maart de hele dag beschikbaar bent. De praktijkcases duren 25-30 minuten. U presenteert deze praktijkcase 1x in het parallelle programma voor de duur van 25-30 minuten

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het bijgevoegde formulier worden gehonoreerd.
  • We zijn op zoek naar innovatieve praktijkcases in het vakgebied: CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming of bestuurders met een visie op informatieveiligheid, werkzaam bij de overheid.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.