Call for Papers

De call for papers is gesloten. De inzenders krijgen uiterlijk 14 februari een terugkoppeling.

Heeft u een inspirerende praktijkcase op het gebied van informatieveiligheid en bent u werkzaam in de overheid? Stuur deze in!
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op informatieveiligheid in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien voor 17 januari aanstaande uw voorstel in.

CKC Seminars beoordeelt alle voorstellen op inhoud en samenhang met de thema’s. Uiterlijk 14 februari hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 24 november de hele dag beschikbaar bent. U presenteert deze praktijkcase 1x in het parallelle programma voor de duur van 30-40 minuten.
Bent u benieuwd naar het programma van de 2019 editie? Bekijk hier alle programmaonderdelen.

Voorwaarden:

  • Alléén voorstellen die worden ingediend via het bijgevoegde formulier worden gehonoreerd.
  • We zijn op zoek naar innovatieve praktijkcases in het vakgebied: CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming of bestuurders met een visie op informatieveiligheid, werkzaam bij de overheid.
  • Het onderwerp van de presentatie past binnen het thema en heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.