Een kijkje in de keuken van GRC- en ISMS-tooling

Uit recent onderzoek van het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP) blijkt een groot deel van de overheidsorganisaties gebruik te willen gaan maken van GRC- en of ISMS-tooling. Terwijl als er gekeken wordt naar de rol van CISO, vaak het inkopen en aanbesteden van tooling nauwelijks wordt gezien als onderdeel van het takenpakket. Dit komt ook naar voren bij een rondvraag onder de leveranciers. Hier ligt een urgent verbeterpunt binnen vele overheidsorganisaties. Het is een stevige taak voor de CISO’s, maar met sessie B1 hopen we u alvast op weg te helpen.

Tijdens sessie B1 Een kijkje in de keuken van GRC- en ISMS-tooling, willen we u als bezoeker een goed beeld geven over welke tools er zijn en wat deze diverse tools uw organisatie kunnen bieden. De meest genoemde tooling-aanbieders worden aan u voorgesteld, onder leiding van het CIP. Tijdens dit panel zullen onder andere SEP, Key2Control en Recourse door middel van korte pitches een introductie geven over hun tooling waarna er ruimte is voor uw vragen.

Wilt u deze informatie niet missen? Schrijf u dan nu in!
Het congres is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Meld u aan met 3 personen voor slechts € 442,50-.

Graag tot ziens op 12 maart!

OVERZICHT NIEUWS