Inspirerende visies gericht op bewustwording, organisatorische en technische aspecten van Informatieveiligheid in de Overheid

Het plenaire programma voor Informatieveiligheid in de Overheid is bekend!
Op 12 maart aanstaande organiseert CKC Seminars het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Tijdens deze 4e editie gaan we in op de volgende vraagstukken:
Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Hoe staat het met de BIO? Hoe bevorder je cyberveilig gedrag? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Onze dagvoorzitter en keynote sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:

  • Dr. Gertjan van Heijst – Adviseur VHIC
  • Prof. mr. Lokke Moerel – Senior Of Counsel Morrison & Foerster LLP, Hoogleraar Global ICT Law Universiteit Tilburg en lid van de Cyber Security Raad (CSR)
  • Mystery Guests – De spreker heeft jarenlange ervaring met name op het gebied (MENS en Organisatie) van informatieveiligheid en privacybescherming binnen de (lokale)overheidsorganisaties.
  • Jochem Nooyen – Mind illusionist en acteur

Het programma zal verder bestaan uit verschillende parallelsessies met praktijkverhalen, van onder andere Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP), de Privacy Escaperoom van Nico Nijenhuis en een kijkje in de keuken op het gebied van GRC- en ISMS-tooling.

Bekijk hier het volleidge programma!

Bent u er ook bij dit jaar? Meld u aan met 3 personen voor slechts € 442,50-.

OVERZICHT NIEUWS