Keynote Sprekers Informatieveiligheid in de Overheid 2019 bekend

Op 14 maart 2019 organiseert CKC Seminars de derde editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid in het Spant te Bussum. Dit jaar gaan we specifiek in op informatieveiligheid en gedragsverandering. Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Bent u al volledig GDPR compliant? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:

Don Eijndhoven – CISO en expert en veelgevraagd spreker op het gebied van cybersecurity
Dick van Gooswilligen – Director Crisiscommunicatie, Issues en (Social)Mediatrainingen, Sterk Werk Communicatie en voormalig Hoofd Crisiscommunicatieteam (CCT) Nationale Politie
Maria Genova – Onderzoeksjournalist, Schrijver en Spreker over privacy, identiteitsfraude en cybersecurity
Patrick van Veen
– Gedragsbioloog en Directeur, Apemanagement

Verder worden er praktijkervaringen gedeeld van o.a. BUCH gemeenten en gemeente Leidschendam-Voorburg en kun je deelnemen aan een Serious Game Crisis.

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Inschrijven met korting
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf in via diverse mediapartners en ontvang € 50 korting! Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs.

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een uniek congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats op 14 maart in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS