Mindillusieshow Privacy

Mindillusieshow Privacy
“Nu zal ik mijn pincode moeten wijzigen” zei voormalig directeur-generaal Rob Bertholee van de AIVD na een keynote van Jochem Nooyen. Wat Jochem uniek maakt is zijn ontwapenende podium aanwezigheid. Maar ook zijn combinatie van illusionisme, cabaret en inhoud.
In de kern houdt Jochem zich bezig met mindillusieshows rond het menselijk brein. Hoe zijn we te verleiden en te beïnvloeden?
Alles wat je online doet is te achterhalen, maar je gedachten zijn veilig….toch? Mind-illusionist Jochem Nooyen zoekt in zijn presentatie over Privacy met humor en magie uit of dit klopt.

Jochem Nooyen
Jochem Nooyen is mindillusionist en acteur. Als goochelaar was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3. De afgelopen jaren toert Jochem met zijn theatrale illusieshows langs de Nederlandse theaters.

Jochem is sinds zijn 18e werkzaam als illusionist en goochelaar. Daarnaast is hij opgeleid als theatermaker, hij studeerde aan de toneelschool in Eindhoven. Na zijn studie is hij als acteur aan het werk gegaan bij o.a Rundfunk, korte films en in meerdere commercials. Sinds zijn opleiding combineert hij theater en illusie. Ook zoekt hij naar de combinatie van het inhoudelijke theatrale en het spektakel van illusie.

Bekijk hier het volledige programma!

Over Informatieveiligheid in de Overheid
Tijdens deze 4e editie gaan we in op de volgende vraagstukken:
Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Hoe staat het met de BIO? Hoe bevorder je cyberveilig gedrag? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Meld u aan met 3 personen voor slechts € 442,50-.

OVERZICHT NIEUWS