Congres Informatieveiligheid in de Overheid: nog 1 week om aan te melden

Op donderdag 14 maart wordt de 3e editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid georganiseerd. Dit jaar gaan we specifiek in op informatieveiligheid en gedragsverandering. Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Bent u al volledig GDPR compliant? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Op naar een bewuste en veilige overheid!

U heeft nog een kleine week om aan te melden: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl
Via diverse kanalen (sponsors, sprekers, mediapartners) is het congres met korting te bezoeken!

Neem deel aan het gevarieerde programma:
– Dagvoorzitter en keynote sprekers: Bas van Gils (Partner, Strategy Alliance), Don Eijndhoven (CISO en expert en veelgevraagd spreker op het gebied van cybersecurity), Maria Genova (Onderzoeksjournalist, Schrijver en Spreker over privacy, identiteitsfraude en cybersecurity), Dick van Gooswilligen (Director Crisiscommunicatie, Issues en (Social)Mediatrainingen, Sterk Werk Communicatie en voormalig Hoofd Crisiscommunicatieteam (CCT) Nationale Politie) en Patrick van Veen (Gedragsbioloog en Directeur, Apemanagement).
– Verder worden er praktijkervaringen gedeeld door o.a. Youri Lammerts van Bueren (o.a. provincie Overijssel), Jiska Ligtenberg en Michiel Gorsse (gemeente Leidschendam-Voorburg), Petra Boekhout, Gerard Geuke en Raymond Slot (gemeente Noordoostpolder), Ted Mos (Dienst Justitiële Inrichtingen) en kun je deelnemen aan een Serious Game Crisis.

Verder bieden wij:
– 5 praktijkcases en 2 workshops
– Netwerken met collega’s van o.a. de gemeenten Alphen aan den Rijn, Elburg, Apeldoorn, Groningen, Nijmegen, Tilburg, Goirle, Leiden, Heerenveen, HLTsamen, Huizen en Groningen. Maar ook: ICTU, Provincie Fryslân, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Openbaar Ministerie, SED Organisatie, Servicepunt 71 en Stichting NAK.

Graag tot ziens op 14 maart!

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een uniek congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS