Reserveer alvast in uw agenda: 12 maart 2020 Informatieveiligheid in de Overheid

Op donderdag 12 maart organiseert CKC Seminars de 4e editie van het jaarcongres Informatieveiligheid in de Overheid in Spant! te Bussum. een congres op het gebied van informatieveiligheid binnen de overheid, zoals ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor verdere bewustwording en een succesvolle invoering van informatieveiligheid.

Wij bieden deze dag volop kennis, interactie en inspiratie door middel van:

  • keynote lezingen
  • praktijkcases
  • netwerken met vakgenoten
  • informatiemarkt met stands

Indien u zich inschrijft vóór 17 januari ontvangt u een extra Early Bird korting van €50,- op de deelnameprijs! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit). Bovendien ontvangt de 2de persoon 50% korting op het fullfee tarief!

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een uniek congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS