Reserveer alvast in uw agenda: 14 maart 2019 Informatieveiligheid in de Overheid

Op donderdag 14 maart wordt het congres Informatieveiligheid in de Overheid georganiseerd: een congres op het gebied van informatieveiligheid binnen de overheid, zoals ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor verdere bewustwording en een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Door de exclusieve setting en een goede waardering bekleedt het congres inmiddels een unieke positie in de markt.

Het congres is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Indien u zich voor 1 november a.s. inschrijft ontvangt u een extra Early Bird korting van € 100,- (non-profit)! U betaalt slechts € 195,- excl. BTW en de 2e persoon van uw organisatie ontvangt 50% korting op het full fee tarief.

Call for Papers
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op informatieveiligheid in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien dan hier voor 1 november aanstaande uw voorstel in.

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?

– een uniek en branche-specifiek congres over informatieveiligheid
– top keynote sprekers
actuele praktijkcases van gerenommeerde organisaties
interactie met sprekers en vakgenoten
– een leerzame dag in een uitstekende ambiance

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een uniek congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats op 14 maart in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS