Terugblik congres Informatieveiligheid in de Overheid

Vol trots kijkt CKC Seminars terug op deze succesvolle en inspirerende 3e editie van het jaarcongres Informatieveiligheid in de Overheid.  Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er werden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Dit jaar stond in het teken van informatieveiligheid en gedragsverandering. Met inspirerende keynote sprekers, ervaren praktijksprekers, betrokken partners en nieuwsgierige bezoekers was het een geslaagde editie!

Sfeerimpressie 2019

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van Informatieveiligheid in de Overheid:

CKC Seminars is initiatiefnemer en organisator van het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Wij bedanken alle sprekers, founding partner Recourse, alle partners, media en congrescentrum Spant voor de medewerking. Wilt u volgend jaar ook bij de 4e editie aanwezig zijn? Noteer nu alvast de nieuwe datum in uw agenda: donderdag 12 maart 2020.

Ideeën of suggesties
Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een unieke bijeenkomst op het raakvlak van informatieveiligheid, -beveiliging, security, privacy en overheid. Heeft u suggesties voor het programma 2020, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars:  jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Congreskalender CKC Seminars
Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een uniek congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

OVERZICHT NIEUWS