Verplaatsing naar 24 november

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid stond gepland voor donderdag 12 maart in het Spant te Bussum. Wij hebben destijds besloten het congres te verplaatsen naar het najaar, om zo de beoogde kwaliteit te kunnen waarborgen en realiseren. Ondertussen hebben we een pas op de plaats gemaakt, gekeken naar de verschillende mogelijkheden en samen met onze partners, sprekers en locatie een nieuwe datum vastgelegd.

Save the date: dinsdag 24 november
Locatie: congrescentrum het Spant, Bussum

Zorgeloze inschrijving en deelname
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. Mocht u verhindert zijn of ziekteverschijnselen* vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.
*Wij adviseren bezoekers om geen congressen te bezoeken wanneer zij last hebben van verkoudheidsklachten of koorts, dan wel in de afgelopen twee weken in een risicogebied zijn geweest.

Huidige inschrijvingen worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op deze datum, kunt u kosteloos een collega in uw plaats sturen. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen. Dit kan via Eva Verhappen, eva@ckc-seminars.nl

Meld u aan met 3 personen voor slechts €442,50,-
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Daarnaast betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie de helft van de deelnameprijs en mag de 3e persoon zelfs gratis deelnemen!

Het programma
Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum. Indien er grote wijzigingen zijn, zullen we u uiteraard op de hoogte brengen.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

Namens het congresteam van CKC Seminars

OVERZICHT NIEUWS